Beter geen bericht dan een oud bericht

6 juli 2018

Deze pagina wordt vanwege onze passie voor telen niet bijgewerkt. Volg ons of onze telers vereniging via de sociaal media kanalen.

Vacature ingevuld

25 augustus 2015

Wij hebben intern een geschikte kandidaat gevonden voor de vacature assistent arbeidsverantwoordelijke medewerker. Wij wensen Paulina veel succes met haar nieuwe functie.

Vacature Assistent Arbeidsverantwoordelijke medewerker

23 juli 2015

In de functie van Assistent Arbeidsverantwoordelijke, ondersteun je de Arbeidsverantwoordelijke Medewerker van ons bedrijf. In deze functie ben je verantwoordelijk voor : – Oplevering van cijfers aan de arbeidsverantwoordelijke medewerker; – Onderhouden van het pad-registratiesysteem; – Inventariseren en oplossen van problemen van het pad-registratie-systeem; – Eerste aanspreekpunt voor contact (dealer, onderhoud) aangaande het pad-registratiesysteem; – […]

#Twitter

21 juli 2015

Sinds 26 maart 2013 hebben wij een Twitter account, hierop zijn de nieuwtjes te volgen. Klik op de button naast het tekst vlak.

#Samensterk

13 augustus 2014

De glastuinbouwsector bundelt de krachten in de coalitie ‘Samen Sterk’.  Tien belangrijke spelers uit de sector – RedStar, Looije, Greenco, ZON fruit & vegetables, Harvest House, DOOR Partners, Van Nature, LTO Nederland, Koppert Cress en Best of Four – hebben zich verenigd om de Nederlandse consument te bewegen de consumptie van Nederlandse groente- en fruitproducten te vergroten. Het initiatief […]

Poldertomaat

5 maart 2014

Vandaag staat de kraam weer buiten in de zon!

Eerste oogst 2014

4 maart 2014

vandaag zijn de eerste tomaten van het seizoen geoogst, verkrijgbaar via van Nature

Inkoopgroep Van Nature

31 oktober 2013

v.a. 31-10-2013 zijn wij aangesloten bij de inkoopgroep van Van Nature

Lid geworden bij Van Nature

29 juni 2013

Vanaf 28 juni 2013 zijn wij lid van de GMO erkende telerscoöperatie Van Nature.

Boven de 10 graden !

8 april 2013

Als de buiten temperatuur boven de 10 graden blijft kan de Polder Kraam in de zon blijven staan. Af gelopen dagen veel reacties gehad over de Kraam.